Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

07 Eylül 2006

HANGİ OTOBÜS FİRMASI KAÇ KİŞİ TAŞIDI?

FİRMA 2004'TE TAŞINAN YOLCU

Metro........... ........8.5 milyon
Kamil Koç..... ........4.5 milyon
Çanakkale Truva.... .900 bin
Varan................... 1 milyon
Ulusoy........ ..........1 milyon 125 bin
Iğdırlı Tur......... .....500 bin




Konforda Varan, Ulusoy ve BOSS
Otobüs seyehatlerinde söz konusu konfor olduğu zaman öne çıkan iki firma var; Varan ve Ulusoy. Ulusoy'un filosu Neoplan Starliner, Varan'ın filosu ise Setra markalı otobüslerden oluşuyor.Otobüs firmalarında konfordan söz edince BOSS'u da atlamamak gerekiyor. Gerek araç içi konfor gerek ikram ve servis kalitesiyle öne çıkan firma, sadece belli hatlarda çalıştığı için yolcu, otobüs adedine göre yapılan sıralamalarda listeye girmiyor.

Yaygın Satış Ağında ise Metro ve Kamil Koç
En yaygın satış ağına sahip firma olma özelliği de en fazla yolcu taşıyan firma olan Metro Turizm elinde bulunduruyor. Metro Turizm'in acenta sayısı neredeyse diğer büyük firmaların acenta sayılarının toplamına yaklaşıyor. Acenta sayısı yüksek olan bir başka firma da Kamil Koç. Kamil Koç da 250 acentasıyla yurdun çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteriyor.


Kaynak: Transport Dergisi

"Google Osman"

en çok seyahat yapılan şehirler: istanbul ankara izmir antalya trabzon rize diyarbakır antalya bursa adana malatya elazığ samsun sivas balıkesir mersin konya kocaeli edirne

Hiç yorum yok: