Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

16 Ekim 2006

Türkiye; bu defa satrancı düzgün oyna!

Eski bakan İsmail Cem; Fransa'nın Sözde Soykırımını parlamento düzeyinde kabul etmesi üzerine; Türkiye'nin atması gereken adımları şu şekilde anlatıyor.



Fransa'ya karşı Türkiye'nin elinde üç önemli koz var: AİHM'de dava açmak, AB Adalet Divanı'ndan yaptırım istemek, Fransa'da yaşayan yüz binlerce Türk vatandaşının ya da Türk asıllı Fransa vatandaşının 'Soykırım yoktur' diyerek toplu 'suç' işlemesini organize etmek.


Tayyip bari şu işi hallet: Fransa'da yaşayan yüz binlerce Türk vatandaşının ya da Türk asıllı Fransa vatandaşının 'Soykırım yoktur' diyerek toplu 'suç' işlemesini organize et.


Sayın Tayyip;

Bir kez de Türkiye'nin esasında ne kadar karakterli bir ülke olduğunu göster. Sert bir biçimde Fransa'ya her alanada tepkiler koy! Askeri ihalelerden(silah alımı, en büyük ticari ilişikimiz) Fransa'yı uzak tut! Avrupa Birliği ve Fransa ile ilişkileri minimum seviyeye indir! Lübnan'a asker gönderirken çok kararlıydın, ama şu sözde soykırım olayında yine tepkisiz kaldın, sınıfta kaldın!

Sen hala; Fransa'ya diklenmeyelim diyorsun!


"Google Osman"

Hiç yorum yok: