Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

06 Şubat 2007

Incubus Türkiye'ye geliyor!

Dünyanın en büyük alternative rock gruplarından Incubus, yeni stüdyo albümü ‘Light Grenades’in tanıtımı için çıktıkları dünya turnesi dahilinde 8 Mart Perşembe akşamı BJK Akatlar Arena’da ilk defa Türk müzikseverlerle buluşacak.



Incubus - Anna Molly Klibi




Vokal ve perküsyonda Brandon Boyd, gitarda Mike Einziger, bas gitarda Ben Kenney, pikaplarda Chris Kilmore ve bateride Jose Pasillas’tan oluşan California’lı Incubus’un 1991 yılında lise sıralarında başlayan hikayesi, 1996 yılında yayınladıkları ilk albüm olan ‘Fungus Amongus’ ile profesyonel anlamda ivme kazandı.


1997 yılında ‘soundtrack’ kavramına yepyeni bir boyut getiren ve rock sanatçılarıyla elektronik kökenlileri eşleştiren ‘Spawn’ filminin müziklerinde Metallica, Marilyn Manson, Orbital, Korn, Moby, Prodigy gibi isimlerle birlikte yer aldılar. Incubus aynı yıl ikinci stüdyo albümleri olan ‘S.C.I.E.N.C.E’ı piyasaya sürdü.

1999 tarihli ‘Make Yourself’ albümlerinde yer alan ‘Drive’, haftalarca Billboard Modern Rock Listesi’nde 1 numarada kaldı. Albümün diğer gözde parçaları ‘Pardon Me’ ve ‘Stellar’ da benzer bir başarı yakalayarak, Incubus’a 2 Platin Plak kazandırdı.

2001 yılında piyasaya sürdükleri ‘Morning View’ ve 2004 tarihli ‘A Crow Left Of The Murder’ albümleri de Billboard Modern Rock Albümleri Listesi’nde uzun sure liste başında kalarak Incubus’un dünya çapında tanınmasına neden oldu. Bu iki albümde yer alan ‘Wish You Were Here’, ‘Warning’, ‘Nice To Know You’, ‘Circles’, ‘Are You In?’, ‘Megalomaniac’ ve ‘Talk Shows On Mute’ kendilerine Amerika ve Avrupa Modern Rock Listeleri’nde yer buldu.

Incubus, geçtiğimiz günlerde ‘Light Grenades’ı yayınladı. Albüm yayınlandığı ilk hafta Billboard 200 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Albümden çıkan ilk single ‘Anna Molly’ ise şu anda Billboard Modern Rock Listesi’nde 1 numarada yer alıyor…

PROGRAM
19:00 / Kapı Açılış
19:30 / Gabriel
20:30 / Dorian
21:30 / Incubus

NOT: 18 yaş altındakiler ebeveynleriyle konsere iştirak edebilecektir.

Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/399138.asp


"Google Osman"

Hiç yorum yok: