Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

08 Şubat 2007

İtalya'da maçlar seyircisiz oynanacak!

Olaylı Catania-Palermo maçı sonrası futbolda şiddeti masaya yatıran İtalya'da, güvenlik standartı sağlanana dek, 6 stat dışında Serie A ve Serie B maçlarının seyircisiz oynanmasına karar verildi.

İtalya'da, olaylı Catania-Palermo maçının ardından gündeme gelen lig maçlarının yapıldığı statlardan yalnızca 6'sının güvenli bulunduğu bildirildi.



Geçen hafta cuma günü yapılan Catania-Palermo maçının ardından çıkan olaylarda 1 polis ölmüş ve ülkede Serie A ve Serie B maçları bir süre için durdurulmuştu.

Konuyla ilgili bir dizi önlem almak için bir süredir yapılan görüşmeler sonunda bugün İtalyan İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Serie A ve Serie B takımları tarafından kullanılan 37 stattan yalnızca 6'sı güvenli bulundu.

Roma'daki Olimpiyat Stadı'nın yanı sıra, Genova, Siena, Cagliari, Torino ve Palermo'daki statlar, güvenlik testlerinden başarıyla geçti.

Öte yandan Milano'daki San Siro, Floransa, Napoli ve Bologna'daki statların da arasında bulunduğu 25 stat, güvenlik önlemleri açısından yetersiz bulundu.

Buna göre 11 Şubat Pazar günü yapılacak 10 Serie A maçından 5'i seyirciye açık, diğer 5 maç ise seyircisiz yapılacak.

Öte yandan Napoli ve Livorno takımları karara tepki gösterdiler. Napoli Başkanı kararla ilgili olarak, "Statları taraftara kapatmak faşizan bir uygulamadır" yorumunu yaptı.

İtalya içişleri bakanlığı müsteşarı Marco Minniti de, sezonluk kombine biletlerin taraftar gruplarına satılmasının yasaklandığını bildirdi. Müsteşar, ileride stat kapıları seyirciye açıldığında görevlilere ve polise, holiganların tribünlere yerleşmesini önleme yetkisi verildiğini açıkladı.
Kaynak: ntvmsnbc.com

"Google Osman"

Hiç yorum yok: