Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

28 Mart 2007

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Metin Uca'nın adaylığı

Gazeteci ve sunucu Metin Uca The Marmara Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçim süreci yaklaşırken Türkiye'nin bir kaos havası içine girmeye başladığını ifade eden Uca Cumhurbaşkanlığı seçiminde uzlaşma sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Uca, "Türkiye Cumhuriyeti'nin ve halkın değil sadece bir partinin koltuk başkanlığına seçilmek tehlikesini artık her toplumsal kesim fark ediyor" diye konuştu.




Başbakan Erdoğan'ı kastederek, "Aday olduğunu açıklayamayanlar ciddi çalışma olmadan kamuoyunu oyalayacak anketlerle yasal zemin görüntüsü vermeye çalışırken ille beni seçin baskıcılığının da kanıtını oluşturuyor" diyen Metin Uca "Adaylığını üç gün kala açıklayacak bir Cumhurbaşkanı adayı sadece benim değil kimsenin içine sinmiyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı için çok fazla emek harcadığını ifade eden Uca, parlamentonun dışında uzlaşma ile bir aday çıkarılması gerektiğini işaret etti.



"Google Osman"

Hiç yorum yok: