Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

06 Mart 2007

Marmara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Yapmak


Aşağıda anlatılanlar tamamen kendi tecrübe edindiğim olaylardan esintileri kapsamaktadır. Bu teşhis ve serzenişler daha çok üretim yönetimi ve pazarlama(ing.) bölümü için geçerlidir.

1) Marmara'da okulun ne zaman başlayacağı belli değildir. Harçların yatırılma tarihi ve ders kayıt tarihi meçhuldür.
2) Öğrenci işleri Bahçelievler'de olup dersler Göztepe Kampüsündedir.
3) Binalar daha çok ortaokul / liseyi andırmaktadır.
4) Tuvaletler rezildir.
5) Hocaların birçoğu diktatör gibidir. "Elini cebinden çıkar", "arkadaşınızın burnu akıyor, selpak verin çocuklar" gibi hoca söylemlerine rastlayabilirsiniz. Ayrıca youtube'dan haberi olmayan pazarlama hocanız bile olabilir.
6) Asistan size yeni dönem öncesi ders programını gönderir. İş yerinizden ona göre izinler alırsınız. Bir de bakarsınız ki asistan yeni bir ders programı daha göndermiş.
7) Okuduğunuz dönemde kaç adet zorunlu ve kaç adet seçmeli ders alacağınız belli değildir. Kafanıza göre takılmak zorunda kalırsınız.

Marmara'da yüksek lisans adlı yazıma yeni tecrübeler edindikçe ilaveler yapacağım...


"Google Osman"

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıorum. +1

Adsız dedi ki...

ben lisans öğrencisiyim ve okulun fiziki görüntüsüyle ilgili söylediklerinize katılıyorum düzelmesi imkansız gibi bir şey ama inşallah düzelir diyorum :)