Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

31 Ağustos 2006

Dünyanın en iyi futbolcusu Ronaldinho



Ronaldinho kimdir?

Ronaldinho ilk kez 1997’de, 17 yaş altı Dünya Şampiyonluğu’nda Brezilya Takımı’na şampiyonluğu getirdi ve en çok gol atan oyuncu unvanıyla futbol dünyasına damgasını vurdu. 1999 yılında Amerika Kupası’nda takımını zafere taşıyan Ronaldinho, 2005’te Avrupa Yılın Futbolcusu ve FIFPRO Dünya Yılın Futbolcusu ödüllerini aldı. Eşsiz futbol kabiliyetleri Ronaldinho’ya sayısız övgü ve tüm dünyada büyük bir hayran kitlesini kazandırdı.


Tam ismi: Ronaldo de Assis Moreira
Doğum tarihi: 21 Mart 1980
Doğum yeri: Porto Alegre, Brezilya

Brezilyalı futbol yıldızı Ronaldinho 2004 ve 2005 yıllarında FIFA tarafından “Yılın Oyuncusu” seçildi. Ronaldinho sadece futbol yeteneğiyle değil, sempatik görünüşü ve tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanmış durumda. Ronaldinho’nun ilk takımı Gremio’dur. 1998 yılında Gremio ile profesyonel futbol hayatına başladı ve 2001 yılında Paris-Saint Germain klübüne transfer oldu. 2003’te ise Barselona’ya 30 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer oldu.

Ronaldinho’nun adındaki “inho” eki Portekizcede "küçük" anlamına gelmektedir.

Tam bir futbol cambazı olan Ronaldinho'nun iki klibini daha yayınlıyorum...Keyifle izleyin.
İlk klipte Ronaldinho'ya antrenman için özel kramponları getiriliyor ve Ronaldinho şov başlıyor. Ronaldinho defalarca topu direklere nişanlıyor. İnanılmaz....


Ronaldinho Drill - video powered by Metacafe

İkinci klipte ise, Ronaldinho'nun PSG, Barcelona ve Brezilya formaları altında yaptığı müthiş hareketler yer alıyor.


Best Soccer Moments - video powered by Metacafe

Eğer Ronaldinho'nun aşağıdaki resmini wallpaper yapmak istiyorsanız, resmin üzerine tıklayın 1024*768'lik boyutta resim açılacaktır.



"Google Osman"

Hiç yorum yok: