Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

11 Eylül 2006

E-mail'le gitmiyorsa Zshare'la gider.

Örneğin 10 mb'lık bir dosyayı arkadaşınıza göndermeniz gerekiyor ama e-mail olarak gönderemiyorsunuz, Zshare sayesinde her türlü dosya transferi çok kolay ve pratik. Mail olarak gönderemeyeceğiniz boyuttaki dosyalarınızı internete aktarıp daha sonra dowload edebileceğiniz bir"Free File Hosting" sitesi olan Zshare.net üyelik gerektirmeyen hızlı upload imkanı ile kaliteli hizmet sunuyor.


Desteklediği dosya biçimleri arasında image, audio, flash, video gibi genel kapsamlı türler var. Tek yapmanız gereken
www.zshare.net adresine giriş yaparak gözat(browse) ile bilgisayarınızda kayıtlı dosyayı seçip " I have read and agreed to the TOS" seçeneğini işaretlemek. Dosyanızın boyutuna bağlı olarak kısa bir süre upload için bekleyeceksiniz. Daha sonra size download linki oluşturacak olan Zshare, "E-mail Me These Info" bölümü ile linki kendinize mail atmanızı sağlıyor. Ayrıca upload ettiğiniz dosyayı bir arkadaşınızla paylaşacaksanız, "Send This File to a Friend" kısmını doldurarak linki arkadaşınıza gönderebilirsiniz böylece arkadaşınız mail hesabına gelen linke tıklayarak sizin upload etmiş olduğunuz dosyayı indirmeye başlayacaktır.

Hiç yorum yok: