Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

11 Eylül 2006

Doğal Afet Gelmiyor Sadece Okullar Açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin trafiğe katılacağı 18 Eylül trafik sorunu yaşanmaması için bir dizi önlem aldı. 18 Eylül’den itibaren üç gün boyunca İETT, özel halk otobüsleri, vapurlar, deniz motorları, tramvay ve metrolar 06:00-10:00 ile 16:00-20:00 saatleri arasında ücretsiz olacak. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında da mesai bir veya iki hafta süreyle saat 09:00'da başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin okulların açılmasıyla ilgili aldığı önlemler kapsamında; 531’i büyük ölçekli 2 bini aşkın şantiye durdurulacak, İDO’nun yanı sıra İETT de 800 ek otobüs seferi koyacak ve yollarda oluşabilecek hasarlı kazalara anında müdahale edebilecek çekicileri belli güzergahlarda hazır bulundurulacak. Öte yandan, çöp araçlarının çalışma saatlerini trafiğin yoğun saatlerinin dışına kaydırılacak ve trafik akışını düzenlemek için 7 bin polise bin zabıta yardımcı olacak.

Kaynak: ibb.gov.tr

"Google Osman"

Hiç yorum yok: