Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

08 Ekim 2006

İTÜ, AB Proje Yarışması'nda üçüncü oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencileri, su altında denizaltı gibi hareket eden, su üstünde ise motoryat özellikleri gösteren projeleri ile 'AB Proje Yarışması'nda üçüncü oldu.

AB 6'ncı Çerçeve Programı çerçevesinde ilk kez düzenlenen ve geleceğin gemi ve yüzer yapılarının tasarlandığı yarışmaya, İTÜ'den Yasemin Usal başkanlığında Hakan Şen, Serdar Mete ve Fuzuli Ağrı Akçay adlı öğrenciler katıldı.

İTÜ'lü öğrenciler, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Helvacıoğlu'nun danışmanlığında tasarladıkları 'Su üstü ve altı yat', 200 metrelik trimaran tipi barge taşıyıcı, yüksek hızlı 'Multihull' feribot ve açık deniz yüzer kumarhane olmak üzere 4 projeyle başvurdu.



Birinciliği Alman, ikinciliği Norveçli üniversite öğrencilerinin kazandığı yarışmada, İTÜ'lü öğrencilerin 'Su üstü ve altı yat' projesi üçüncü oldu.

Proje ödülü, Yasemin Usal tarafından 5 ekimde Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen törenle alındı.

Avrupa Komisyonu tarafından 2005 mayıs ayında başlatılan 'Deniz Araçları ve Yüzer Yapılar İçin Geleceğin Tasarımları' başlıklı projenin yarışmasına aynı yılın kasım ayında yapılan çağrı ile 13 ülkedeki 18 üniversiteden toplam 108 takım başvurmuştu.

İTÜ Makina Fakültesi hakkında bilgi için tıklayınız.

"Google Osman"

Hiç yorum yok: