Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

14 Şubat 2007

Batı Hayranlığı ve Fransız Sokağı

Bizdeki batı hayranlığının somut göstergelerinden biri olan Fransız Sokağı'nın isim meselesi tam bir komediye dönüştü. Yılların bakımsız Cezayir Sokağı restorasyona girince adı Fransız Sokağı olmuştu. Çünkü Fransa demek sömürdüğü yeri güzelleştiren demekti. Fransızlar Cezayir'i yıllarca sömürdüler biz de Fransızları takdir edercesine Cezayir Sokağının adını sömürgeci devletin adıyla değiştirdik. Ermeni Soykırımını tanıyınca tekrar adı Cezayir Sokağı oldu.


Fransız Sokağı Oluşumu Hakkında
Galatasaray Lisesi'nin arka kısımlarında metruk halde olan Cezayir Sokağı, Afitaş Yapım Şirketi ile Kültür Üniversitesi'nin ortaklaşa geliştirdiği "Fransız Sokağı" projesiyle kentsel dönüşümü sağlanıp kültür ve eğlence merkezine dönüştürülmüştü. Proje çerçevesinde Fransız Sokağı'nı süsleyen havagazıyla çalışan 100 yıllık sokak lambalarını Paris Belediyesi tarafından gönderilmiş, yer taşları Paris'ten gelen mimarlarca düzenlenmişti. Beyoğlu'nda çok önemli izlere sahip Fransız kültürünü yansıtmayı hedefleyen sokakta, değişik tatlar sunan cafeler, restoranlar ve sanat merkezleri yeraldı.


"Google Osman"

Hiç yorum yok: