Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

13 Şubat 2007

Direc-t

Direc-t bir kaza sonucu 1997'de kuruldu. Arabayı bir direğe bindirdikten sonra çaldıkları parçalar İngilizce ve Türkçe olduğu için "ortada" bir isim koydular.



2000 sonunda Alex gruba girdi.
2001 Roxy Müzik yarışmasında birinci oldular.
2002 Alternatif Festival'de David Byrne, Pulp, Sneaker Pimps ve Carl Cox'un altında çaldılar.
2002 H2000 demo sahnede çaldılar.
2003 H2000’de ana sahne aldılar.

2003 yılında On-Air'le anlaşan grup Deniz Yılmaz (Kurban) prodüktörlüğünde kaydettikleri albümü 2003 Mayıs'ında bitirdi ve 2004 Haziran'ın da raflarda yerini alan "Rus Kozmonotları" isimli albümlerinde 10 Türkçe bir İngilizce besteleri var. Dur Sakın Konuşma, Hasret ve Ama Sen Varsın’a birer klip çektiler. Özellikle albüme isim veren Ama Sen Varsın’a çektikleri animasyon klip çok ilgi gördü.


Grup Rock müziğinin kalbi olan Roxy, Line, Kemancı, Life Bar, Bronx, Gitar Bar, Vox, Yeni Melek Gösteri Merkezi, Stüdyo Live, İzmir Ooze Bar, Ankara Saklıkent, Ankara Bar Fly, Eskişehir Doors ve bir çok üniversitenin gençlik festivalinde sahne aldılar. Aynı zamanda Alman Lisesi, Ereğli Anadolu Lisesi gibi bir çok lisede de sahne aldılar.


Grubun ikinci albümü "Olympos" tüm müzik marketlerde yerini aldı.


Direc-t - Ama Aşkim Yok




Direc-t - Hasret


Kaynak: http://www.direc-t.com

"Google Osman"

Hiç yorum yok: