Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

05 Şubat 2007

Otopark Mafyası'nın yeni yüzü: İSPARK


Otopark Mafyası yıllardır İstanbul'daki bütün popüler, yoğun sokakları fethetmiş durumda. Arabanızı yol kenarına çektiğinizde belalı tipler yaklaşıp para ister. "Allah'ın sokağı için neden size para veriyorum ki" diye sorduğunuzda gelen cevap şu şekilde olur: "Arabınızın başına bir şey gelmesin diye bekliyoruz."


Son dönemde, gayriresmi otopark mafyasının yerini resmi bir işletme aldı: İstanbul Otopark İşletmeleri A.Ş., yani İSPARK.


Böyle olunca eskiden otopark mafyasına verdiğiniz para kayıt dışıyken şimdi kayıt altına alındı. Bu büyük ve son derece akılcı hizmetinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kutlamak gerekir. Daha çok katlı veya yeraltı otopark inşa edeceğine, Allah'ın sokaklarını parselleyip vatandaşa parayla kiralayan bir belediyecilik anlayışını sorgulamak gerekir.



"Google Osman"

Hiç yorum yok: