Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü

Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü


Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. Yalam alanızdaki göreceli olası yüksek elektromanyetik alan şiddetine maruz kalan alanlarda nasıl değerleri azaltabileceği konusunda size danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Tel: 216 415 80 87

İş Başvurusu

24 Temmuz 2006

Formula G'nin şampiyonu İTÜ!

İSTANBUL PARK'ta ŞAMPİYON ARIBA! İTÜ Güneş Arabası Ekibi (GAE)' den bir DUBLE daha ! Finale kalan 18 takımın yarıştığı 22 Temmuz'daki Formula G 2006 İstanbuk Park etabında aralarında şampiyonluk yarışı yapan Arıba ve Arıba II en iyi tur zamanlarıyla 1.lik ve 2.lik derecelerini alarak, grup yarışındaki başarılarını finalde de sergilediler ve ARIba şampiyon, ARIba II ise 2. oldu. Rakiplerine açık ara fark atarak şampiyon olan Arıba'lar İTÜlüler'e büyük bir zafer sevinci yaşattı. Yarış sonrasında ilk önce 3. olarak yarışı bitiren ODTÜ-TEK aracı ise ceza alarak 4. olurken Yıldız Teknik Üniversitesi'nin aracı Barracuda 3. oldu.





İzmir pistinin şampiyonu da İTÜ!

TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi ile İzmir Otomobil Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve 6-9 Temmuz 2006 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilen “Güneş Arabaları Yarışı – Formula G”de İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) güneş enerjili taşıtları ARIBA 1 birinci, ARIBA 2 üçüncü oldu. İzmir Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen yarışa çeşitli üniversitelerinden toplam 31 ekip katıldı. Sıralama turlarından sonra 9 Temmuz Pazar günü yapılan finallerde Ege Kupası İTÜ’nün olurken, Sakarya Üniversitesi de ikinciliği aldı.
Formula G'de ağırlıkları 150-300 kg. arasında değişen araçlar yarışıyorlar. Bu araçlar tamamen güneş enerjisinin depolanmasıyla şarj olan elektrik gücüyle saatte 100 km’nin üzerine çıkabilmekte ve bir ekip çalışması sonucu üretilmektedirler.
2004 yılında TÜBİTAK’ın çağrısıyla başlatılan organizasyonun ilk yarışı geçtiğimiz yıl Formula 1 pistinde yapılmıştı.



"Google Osman"

Hiç yorum yok: